Har du det, kan du nyde karaoke i stuen!

Siden COVID-19-epidemien er KTV blevet lukket ned og genåbnet flere gange på grund af virkningen af ​​epidemiforebyggelse og -kontrol og hjemmekarantæne.Kan du huske sidste gang du var til at synge karaoke?KTV var et populært sted for sammenkomster.Nu går færre og færre mennesker dertil.Og flere og flere KTV lukker.

xsrdg (1)

Venner, der normalt kan lide karaoke-sammenkomster, samles på den online karaoke-platform.Mange mennesker, der keder sig derhjemme, synger på online karaoke-platformen. De dulmer deres rastløse følelser.De ledsager varmt andre mennesker.Og de hepper på hinanden...

xsrdg (2)

(Ovenstående billeder kommer fra Internettet)

Føler du, at der mangler noget sammenlignet med KTV, når du ser på mobiltelefonens skærm, bruger mobiltelefonens mikrofon og headsettets mikrofon til at synge online.xsrdg (3)Hvad mangler der?——Stor skærm, mikrofon og lyseffekt.xsrdg (4)

 

Et sæt professionelt karaokeudstyr er for dyrt.Har YISON New Arrival OS-serien trådløs højttaler, og du kan nyde karaoke i din stue!

 

God anbefaling

01

OS-09

Bærbar trådløs højttaler

Der er en rille på toppen af ​​højttaleren, som er praktisk til at placere mobiltelefonen, når du tilslutter din mobiltelefon til projektions-tv.Dynamisk rytme, farverige lyseffekter, gør festen glad!

xsrdg (5)
xsrdg (6)

02

OS-07

Bærbar trådløs højttaler

Åbn din favoritafspilningsliste, tilslut OS-07-højttalerne.Du vil være omgivet afsopfordrer til lydeffekter, og slip alt dit pres!

xsrdg (7)

03

OS-02

Multifunktionel trådløs højttaler 

Til hjemmet er det endnu mere glædeligt at have OS-02 multifunktions trådløs højttaler!Lys- og lydeffekterne er alle med, og stuen bliver med det samme en KTV.Lad dig nyde fornøjelsen ved at synge.

xsrdg (8)
xsrdg (9)

04

OS-04

Multifunktionel trådløs højttaler

OS-04 trådløs højttaler, har ikke kun Bluetooth-forbindelse afspilning, men har også en forskellige afspilningstilstande.Det understøtter32GB TF-kort og USBflash disk plug and play for at lytte til musik.Den kan tilslutte mikrofonen.Og du kan nyde karaoke.

xsrdg (10)
xsrdg (11)

HarOS-serien trådløse højttalere,din stue bliver en KTV på få sekunder.lad os nyde at synge!


Indlægstid: 13-jun-2022